Webshop | HealthyWoman
16072
page-template-default,page,page-id-16072,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Webshop

 

Philadelphia.

Onze opdrachtgever, Stichting Philadelphia Zorg, heeft een webshop waar unieke handgemaakte kunstwerken en creatieve breisels voor een maatschappelijke prijs worden aangeboden die zijn vervaardigd door mensen met een verstandelijke beperking. Stuk voor stuk bijzondere items die iets zeggen en een eigen verhaal met zich meedragen. Alle items zijn van natuurlijke materialen gefabriceerd en met veel liefde gemaakt, en dat zie je. Originele hebbedingen voor thuis of als cadeau! HealthyWoman is trots dat ze van betekenis mag zijn voor de vrouwen van Philadelphia en draagt daarom dit mooie initiatief een warm hart toe.

Uitgelicht: Tas – ‘Je weet maar nooit wat erin zit”

Een stoffen tas is praktisch; hij is licht en ruim. Bovendien heb je alles direct bij de hand. Je hoeft nooit meer te zoeken in allerlei kleine vakjes.
De tas is van ecologisch katoen. De leuke tekst met een kunstig randje eromheen zijn met de hand gezeefdrukt. Dat laatste maakt ieder exemplaar net iets anders en dus uniek.

 

Gemaakt door Zij-aan-Zij De Witte Olifant, Almere
De Witte Olifant is een kunst-, werk- en ontwikkelplek in één. Samen met professionele kunstenaars en vakdocenten wordt persoonlijke creativiteit ontwikkeld én bijzondere producten. Het resultaat: de mooiste, meest uiteenlopende kunst- en samenwerkingsvormen. Want vaak werken hier verschillende mensen aan één werk. De één schildert, snijdt of plakt, de ander stempelt, glazuurt of werkt af. Daardoor zijn de producten van de Witte Olifant stuk voor stuk uniek, net als de mensen die ze maken.