Onze services | HealthyWoman
136
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-136,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voor elke vrouw HealthyWoman

Onze services

HealthyWoman is voor alle (zelf)bewuste vrouwen.

 

Als vrouw doorloop je verschillende levensstadia die je vormen en plooien. HealthyWoman is voor vrouwen die in balans willen zijn, grip willen houden op hun (hormonale) veranderingen en gezond oud willen worden. Daarnaast richt HealthyWoman zich op vrouwen die bewust zijn van hun levensfase en hierop willen anticiperen of verandering willen aanbrengen. Of het nu gaat om handvatten, nieuwe inzichten, reflecteren, sparren of kennis opdoen over zwangerschap, overgang of andere vrouwgerelateerde vragen; HealthyWoman is er voor elke (wijze) vrouw.

 

Met dit als uitgangspunt heeft HealthyWoman vier unieke interventies ontwikkeld, toegespitst op de levensfasen en de gezondheid van vrouwen.

 

 

 

Wat bieden wij aan?

Work-life pakketten: een individueel traject van 8 uur met persoonlijke coaching (3 uur), personal training/yoga/wandeltraining (3 uur) en voedingsadvies 2 uur).

 

In groepsverband workshops voor maximaal 12 deelnemers op locatie van opdrachtgever of elders onder leiding van een levensfase trainer (levensfase coach en/of overgangsconsulent)

 

Presentaties en lezingen voor grote groepen, eventueel met speeddate trainers

 

Inloopspreekuur op locatie van de werkgever

 

In overleg met de opdrachtgever stemmen we het aanbod af op de (hulp)vragen van de deelnemers.

 

Werkwijze

HealthyWoman biedt trainingen, individueel en in groepsverband, die uitgaan van drie principes: preventie, levensfase en vrouwengezondheid. Werkgevers en verzekeraars kunnen zich bij ons aansluiten zonder abonnement- of aansluitkosten. Wij hanteren ook geen ondergrens als het gaat om (minimale) afnames. Elke vrouw die wij mogen begeleiden ontvangen wij met open armen.

 

Wij denken graag mee met onze opdrachtgevers over hoe we het aanbod naadloos kunnen integreren in het vitaliteitsbeleid en hoe er draagvlak gecreëerd kan worden onder de vrouwen en haar collega’s. Daar berekenen wij geen extra kosten voor. Er wordt alleen per pakket en training gefactureerd. Per pakket en training zitten kosten van dataonderzoek, communicatiebegeleiding en management kwartaalrapportages inbegrepen. Wij houden het graag simpel en transparant.

Aansluiten werkgevers en verzekeraars

Werkgevers en verzekeraars die zich bij HealthyWoman willen aansluiten kunnen een mail sturen naar joyce.van.dijk@healthywoman.nl of bellen naar 020-3413000. HealthyWoman werkt nauw samen met Menzis Werkgezond. Werkgevers die aangesloten zijn bij Menzis Werkgezond kunnen makkelijk en snel toegang krijgen tot ons aanbod.

 

Na aanmelding, uiteraard na goedkeuring van opdrachtgever, nemen wij contact op voor het inplannen van een telefonische intake waarin de doelen en de motivatie voor deelname aan de trainingen centraal staan. Op basis van deze telefonische intake koppelen wij de deelnemer aan een professionele trainer in haar woonplaats (of werkomgeving). De trainingen zijn individueel en worden op maat gemaakt op basis van de geformuleerde doelen en hulpvragen.

 

De organisatie van de groepstrainingen verloopt via de verantwoordelijke arbo-, HR- of vitaliteitsmanager. Tijdens de organisatie hiervan wordt het groepsaanbod gecommuniceerd naar de betreffende doelgroep vrouwen.

Landelijk actief met 75 trainers

Wil je onze coaching en training dichtbij huis of werk volgen? Dat kan. Wij hebben een landelijk netwerk van professionals. Waar je ook woont of werkt, er is altijd een coach of trainer in de buurt. Wat een gemak en comfort!

Individueel levensfase aanbod en groepen

Je kan individueel aan de slag gaan met jouw persoonlijke doelen en ambities of in groepsvorm. De persoonlijke trajecten zijn in pakketvorm te verkrijgen. Voor groepen hebben wij workshops. Aan jezelf werken is geen luxe, het is een ‘must’ voor eenieder die haar gezondheid en vitaliteit serieus neemt.

Vrouwengezondheid op mentaal en fysiek gebied

Work-life training voor verdeling werk-mantelzorg-kleinkinderen/pubers,  zingeving, timemanagement, toekomstvragen, grenzen stellen en bewaken, balans en werkdruk, conditie en krachtopbouw. Met een fit, opgeruimd hoofd zit je lekkerder in je lijf. Dat geldt ook andersom: een energiek lijf draagt bij aan de mentale veerkracht en weerbaarheid.

Preventie

Kies voor jezelf en anticipeer en bereid je alvast voor op de uitdagingen van de nieuwe levensfase. Als je er op tijd bij bent, dan houd je controle en grip op de situatie. Loop er niet te lang mee door, want dat gaat ten koste van je gezondheid en humeur. Onnodig!