HealthyStarter | HealthyWoman
15761
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15761,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voor elke vrouw: HealthyWoman

HealthyStarter

HealthyStarter is voor jonge vrouwen die richting willen geven aan hun toekomst en op zoek zijn naar een gezonde balans tussen werk en privé.

 

Je staat in deze levensfase voor verschillende keuzes. Wat past er op dit moment nu echt bij jou? Wil je vol aan de bak met een full-time baan of zoek je eerder een baan waarbij je ook nog tijd hebt voor je persoonlijke passies? Wil je misschien nog naar het buitenland, een tijdje vrijwilligerswerk doen of toch nog doorstuderen? Al die verschillende mogelijkheden maken het er niet altijd gemakkelijker op om keuzes te maken. Je wilt datgene doen wat er toe doet. Niet omdat de omgeving dat van je vraagt of verlangt, maar omdat je daar zelf behoefte aan hebt. Het geeft veel energie om datgene te doen wat bij jou past in deze fase van je leven. Met HealthyStarter maak je een gezonde start van je (werkende) leven, welk leven dit ook mag zijn!

 

HealthyStarter Pakket

 

HealthyStarter helpt je om de juiste keuze(s) te maken. Maak passie van je werk want op deze manier raak jij weer in balans en valt alles op z’n plek. Je kan kiezen uit een individueel traject of een aanbod met gelijkgestemde HealthyStarters!

 

HealthyStarter pakket

3 uur work-life coaching

3 uur yoga of personal training

2 uur voedingsadvies

 

HealthyStarter workshop

De interactieve workshop ‘HealthyStarter choices’ is voor jonge vrouwen die aan de start van hun carrière staan.

 

Binnenkort meer!