HealthAcademy | HealthyWoman
15709
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15709,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voor elke vrouw: HealthyWoman

HealthAcademy

HealthAcademy verricht eigen onderzoek in opdracht van opdrachtgevers en doet onderzoek in samenwerking met VUmc en AMC op het gebied van vrouwengezondheid, en specifiek op het gebied van vrouwen in de levensfase van de overgang.

 

HealthAcademy is een kennisinstituut dat samenwerkt met academische universiteiten en onderzoekers van ziekenhuizen. Het kennisinstituut doet onderzoek naar levensfasegerichte behoeften en thema’s die invloed hebben op de fysieke en mentale gezondheid, leefstijl en prestaties waarbij onderscheid wordt gemaakt op basis van gender.

Aan de hand van de onderzoeksresultaten kunnen trends voorspeld worden en kan het vitaliteitsbeleid van organisaties worden aangepast. Dit draagt bij aan een lager verzuim, minder uitval en een langere inzetbaarheid van de ouder wordende werknemer. Onze visie wordt breed gedragen door organisaties met een zorgwerkgeverschap die een laag verzuim nastreven.

Kennisinstituut

HealthAcademy is een kennisinstituut dat samenwerkt met academische universiteiten en onderzoekers van ziekenhuizen. Het kennisinstituut doet onderzoek naar levensfasegerichte behoeften en thema’s die invloed hebben op de fysieke en mentale gezondheid, leefstijl en prestaties waarbij onderscheid wordt gemaakt op basis van gender. Aan de hand van de onderzoeksresultaten kunnen trends voorspeld worden en kan het vitaliteitsbeleid van organisaties worden aangepast. Dit draagt bij aan een lager verzuim, minder uitval en een langere inzetbaarheid van de ouder wordende werknemer. Onze visie wordt breed gedragen door organisaties met een zorgwerkgeverschap die een laag verzuim nastreven.

 

HealthAcademy richt zich op drie pijlers:

  • Preventie
  • Levensfase
  • Gender

HealthAcademy biedt trainingen aan HR managers, preventiemedewerkers, vitaliteitsmanagers en diversity directors die kennis willen opdoen op het gebied van:

  • de verhouding tussen gender en levensfase
  • de impact van de overgang op de gezondheid van vrouwen
  • de impact op de prestaties van midlife mannen
  • vrouwen en mannen die zich richting pensioen boeien

 

De trainingen duren 2,5 uur en worden gegeven op locatie van HealthyWoman of op locatie van opdrachtgever.

“Inspire through the exchange of knowledge and experiences”