ProudMom | HealthyWoman
15754
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15754,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voor elke vrouw HealthyWoman

ProudMom

ProudMom staat voor trotse, ambitieuze (aanstaande) moeders die werk en gezin combineren en op zoek zijn naar een gezonde balans.

 

Het is een grote uitdaging om tijdens zwangerschap en na bevalling een goede balans te vinden tussen gezin en werk. Een moeder – en tegenwoordig ook vader – moeten hun tijd opdelen tussen verschillende rollen die allemaal veel van hun tijd vragen. Vaak leidt dit tot schuldgevoelens en het gevoel op alle vlakken niet goed genoeg te presteren. Samen met onze Healthy Trainers bekijk je rollen, verwachtingen en emoties op een gestructureerde manier en stel je belangrijke vragen rond om jouw individuele situatie. Je keert sterker en met een duidelijke visie terug op de werkvloer.

 

Om recht te doen aan alle levensfasen, biedt ProudMom een combinatie van work-life coaching, personal training en voedingsadvies. De trajecten kunnen individueel of in groepsverband in een pakketvorm van 8 uur doorlopen worden.  Onze ervaren trainers zijn speciaal geselecteerd op hun kennis en kunde van zwangerschap en bevalling. Als ProudMom ben je bij ons in goede handen.

 

 

 

ProudMom work-life pakket

Het ProudMom work-life pakket geeft jou de tools om tijdens de zwangerschap en/of na de bevalling zowel fysiek als mentaal weer ‘in shape’ te komen. ProudMom heeft een landelijk netwerk van deskundige en ervaren trainers. Waar je ook woont of werkt, er is altijd een trainer bij je in de buurt.

 

Het work-life pakket

Work-life coaching (3 uur): advies van een coach bij de afstemming van de juiste werk-privé balans

 

Back-in-shape training (2 uur): snel terug in vorm onder professionele begeleiding van een ervaren personal trainer deskundig op het gebied van bekkeninstabiliteit en andere zwangerschaps- en bevallingsgerelateerde klachten.

 

Voedingsadvies (2 uur): gezond, fit, en op het juiste gewicht met voedingsadvies dat speciaal voor jou op maat gemaakt is.

 

Thema’s

  • Werk-Prive balans
  • Timemanagement met o.a. aandacht voor me-time
  • Rolverdeling
  • Prioriteiten stellen en grenzen bewaken
  • Nieuw ritme vinden
  • Relevantie voor werkgevers en verzekeraars: het aanbod kan preventief of als reïntegratie traject worden ingezet.

ProudMom workshop

‘Ready for take-off’

De interactieve workshop ‘Ready for take-off’ is voor organisaties die in groepsverband haar (aanstaande) moeders op mentaal en fysiek gebied willen begeleiden. Aan de hand van nieuwe inzichten, handvatten en praktische tips worden (aanstaande) moeders voorbereid op de zwangerschap en de fase na de bevalling. Moeders die al verder zijn in het moederschap krijgen tools aangereikt die ze gelijk in de praktijk kunnen toepassen. Bovendien leer je van de ervaringen van andere moeders!

 

De workshop is speciaal voor:

Zwangere en jonge moeders die zich willen voorbereiden op de zwangerschap en bevalling of op zoek zijn naar een nieuwe balans of een nieuw ritme. Hoe ga je om met de ‘rush’ en de druk van buitenaf? Wat doe je als je alles perfect wilt doen? Voor jezelf kiezen en nee zeggen kan erg lastig zijn als je voor iedereen klaar wilt staan. Met deze workshop heb jij de regie weer in eigen handen en weet je richting te geven aan alle uitdagingen!

 

De ProudMom workshop biedt ruimte voor maximaal 12 personen en duurt 2,5 uur. De workshop wordt geleid door een levensfase coach, een sporttrainer, of voedingsadviseur.

Resultaten

Uit onderzoek onder de deelneemsters blijkt dat de balans tussen werk en privé significant is verbeterd na afname van het work-life pakket. Daarnaast blijkt dat een grote meerderheid van de deelneemsters de vooraf gestelde doelen heeft behaald en dat het pakket heeft bijgedragen aan het oplossen van bestaande knelpunten.

Cijfer 8,5

AANBEVELING melissa Raczak, partner Deloitte

 

“Mijn speerpunten zijn ‘Vitality and Technology’ en women leadership. Vanuit mijn persoonlijke ervaring weet ik dat het een behoorlijke uitdaging kan zijn om een carrière te combineren met een gezin. Daarom zijn wij in 2015 een samenwerking aangegaan met ProudMom. Met ProudMom zien wij dat jonge ambitieuze moeders beter in staat zijn om voor zichzelf op te komen en de juiste keuzes te maken. Om succesvol te kunnen zijn moet je mentaal en fysiek fit en sterk zijn. Samen met ProudMom zorgen wij ervoor dat vrouwen aan boord blijven en verder richting kunnen geven aan hun ambities en drijfveren.”

“Slowly but surely we achieve our goal”

Word ook een ProudMom! Meld je hier aan.

Gefeliciteerd je bent zwanger of net moeder geworden (of je hebt al ervaring)! Meld je aan voor een workshop of een individueel traject, het ProudMom work-life pakket en dan ben jij in no-time weer in balans en fit!