HealthyStarter | HealthyWoman
15761
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15761,tribe-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Voor elke vrouw: HealthyWoman

HealthyStarter

HealthyStarter is voor jonge vrouwen die richting willen geven aan hun toekomst en op zoek zijn naar een gezonde balans tussen werk en privé.

 

Jouw jonge jaren zijn gekenmerkt door ongelofelijk veel keuzes: Wil je studeren, werken, reizen, vrijwilligerswerk doen of je focussen op jouw persoonlijke passies? Terwijl al deze keuzes aan de ene kant grote vrijheid bieden, ligt er aan de andere kant ook veel verantwoordelijkheid op jou.  Vorm te geven aan de eigene toekomst is een grote taak en beslissingen lijken de verdere loop van de dingen voor altijd te bepalen. Met HealthyStarter wordt je in deze spannende tijd begeleid en maak je een gezonde start van jouw (werkende) leven. Wij helpen jouw om de kansen van je ‘jonge jaren’ te herkennen en uitdagingen positief en gezond aan te gaan met alles wat erbij hoort.

 

HealthyStarter Pakket

 

Veel te weinig jonge mensen nemen te tijd om even stil te staan en echt na te denken over wat hun passie is, en hoe ze deze in hun professionele toekomst kunnen realiseren. HealthyStarter helpt je om de juiste keuze(s) te maken. Je kan kiezen uit een individueel traject of een aanbod met gelijkgestemde HealthyStarters!

 

HealthyStarter pakket

3 uur work-life coaching

3 uur yoga of personal training

2 uur voedingsadvies

 

HealthyStarter workshop

De interactieve workshop ‘HealthyStarter choices’ is voor jonge vrouwen die aan de start van hun carrière staan.

 

Binnenkort meer!